07-09-07

Kranshoek Laerskool

Ik heb jullie eigenlijk nog niet zo veel verteld over het schooltje waar ik nu toch al een drietal maanden elke weekdag naartoe trek om Engels en computerlessen te geven. Ik zit een beetje om woorden verlegen momenteel, dus geef ik jullie eerst een portret van de school en vooral van de leerlingen in foto’s:

 1

2.2

3.2

4

5

6.2


 

20:45 Gepost door Pieter in vrijwilligerswerk | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

AL DIE STOERE MANNEKES EN DAN DIE KEREL MET ZIJN BRIL! BRRRRRRRRRRRRRR

Gepost door: dillian | 22-09-07

Dag Pieter,
Een heel eind je blog niet gelezen, daar we op reis waren in La France. Nu al beginnen werken en terug de gewone gang van zaken. Inderdaad voor jou loopt het ten einde, maar de ervaringen en herinneringen kunnen ze jou nooit meer af nemen! De kinderen en mensen ginds zullen heel blij zijn met hetgeen je voor hen gedaan hebt. Als ieder mens eens zo iets zou doen in zijn leven, zou het er misschien allemaal een beetje beter uit zien. Mooie foto's die je steeds neemt. Wij weten niet hoe het ginds is, maar kunnen door jou en je foto's toch wel al een goed beeld vormen.
Alvast goede laatste dagen daar en een goede terug reis!
Groeten en chapeau,
Je nichtje Nele en Jeroen uit Torhout.

Gepost door: Nele Braem | 26-09-07

Kranshoek honeybush Kaapstad, 10 mei 2008
Beste Pieter,
Mijn naam is Leo Ghysels en werk voor Oxfam-Wereldwinkels. Deze namiddag keerde ik terug van Kranshoek naar Kaapstad. Ik was op prospectie-bezoek in Kranshoek bij de honeybush growers (Ericaville Trust Farm). Ik ben geïnteresseerd in je verhaal en ervaringen. Je kan me contacteren op leo@oww.be
Vriendelijke groeten,
Leo Ghysels
Oxfam-Wereldwinkels

Gepost door: Leo Ghysels | 10-05-08

De commentaren zijn gesloten.