03-08-07

Buffelsbaai

Tijdens het weekend zijn we – dat is: Thomas, Bruno, Wouter, Marjan, Eugene en mezelf - naar Buffelsbaai gereden voor een korte wandeling door het fynbos en een duik in het ijskoude zeewater. Groepsdruk is in deze bijzonder belangrijk, want anders krijg je me nooit zo gek om vrijwillig koud water te trotseren. De snotvalling die ik momenteel verwerk neem ik er met een glimlach bij, want het was een prachtige dag. De zee was erg wild en zelfs bij het veredelde pootje-baden werd je de sterke onderstroom gewaar. It was one of those times when the men are seperated from the mice!  

 

 

buffelbaai 1

 

buffelbaai 2

 

buffelbaai 3

 

buffelbaai 4
 

buffelbaai 5

19:05 Gepost door Pieter in vrijwilligerswerk | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hey pieter,

Ik was de laatste tijd nog een paar keer komen kijken, en vond geen nieuwe berichtje. Ik wa dan ook prettig verbaas er nu plots drie nieuwe te vinden.
Dat van de kerkjes herken ik wel. Als ik aan een kerk denk, dan denk ik aan een groot gebouw uit stenen met de bijpassende klokkentoren, het dwarsschip, hoogzaal, ... Maar deze week kwam ik nog maar eens voorbij een gebouwtje waar 'church' op stond. En veel meer dan wat houten palen met een zijl over was het ook niet.
Ik vind het wel erg voor die kinderen bij jou op school. Zijn de examens uiteindelijk dan toch uitgesteld? Of moest en zou het deze week gebeuren? In Belgie zouden de ouders nogal van hun tak maken.
Wat je foto's en uitstapjes betreft: ik ben er wel jaloers op. Hier is het regenseizoen, dus zelfs als ik ergens heen zou kunnen gaan, dan zou het nog betekenen dat ik bijna zeker ergens op de dag in de regen kwam te zitten. Maar jou foto's zijn steeds prachtig (nu ja, op degenen na waar een paar apen op staan te poseren op het strand :) )

Gepost door: nele | 04-08-07

Hoi Pieter,
Hier je nichtje uit Torhout. Jaja, examens ik mag er niet meer aan denken. Bij mij bezorgde dit ook altijd stress, soms had ik ook wel goesting om deze te laten verdwijnen. Maar nu eindelijk afgestudeerd.
Mooie foto's trouwens. Koud? Bij ons is het deze dagen echt warm, wel 28-30 graden. Gelukkig moesten we dit weekend niet werken en konden we ons ook eens ontspannen met wat wandelen, bbq'tje enz. en natuurlijk af en toe kijken naar je blog om ons te doen verwateren en te denken aan jou!
Veel succes en amuzement verder. Heeft Nele ook een blog of niet? Wij zijn ook wel benieuwd naar haar avonturen.
groeten Nele en Jeroen uit Torhout
xxx

Gepost door: Nele Braem | 05-08-07

Gij gaat dat moeilijk hebben om afscheid te nemen volgende maand vent! Dat staat vast. Maak er (zoals je nu al goe bezig bent) nog maar verder een onvergetelijke ervaring van! Groetjes Dillian

Gepost door: Dillian | 06-08-07

Hey Pieter!

Eindelijk (na al die maanden)eens een woordje van mij...
De foto's op de blog zijn prachtig. Het ziet er naar uit dat je het echt wel naar je zin hebt hé. Nog een maand genieten van al die schoonheid ginder...
De ontwenning en aanpassing zal waarschijnlijk nie niks zijn, maar een goeie Leffe zal dat wel een beetje verzachten.

Ik ben voor de moment in verlof. Zalig niksen. Dillian en ik zijn al naar Zwarte Woud geweest en naar Londen (prince-optreden). Het optreden was echt steengoed!

Nog veel succes ginder en t amusement!!!
Vele groetjes,
Karen

Gepost door: Karen | 09-08-07

De commentaren zijn gesloten.