16-05-07

Even testen

En jawel, bij deze is het bewezen: ook digibeten kunnen een internetblog opstarten. Een goede circusartiest verbergt zorgvuldig de touwtjes die hem door de lucht laten zweven, dus laten we vooral niet vermelden dat het gesneden brood is om tegenwoordig zo'n blog te creëren. Hoewel blogs nauwelijks een bestaansreden nodig hebben (een doorsnee dwerghamster heeft er minstens twee), wil ik mij toch aan een kleine introductie wagen. Binnenkort (6juni) vertrek ik voor een viertal maandjes naar Zuid-Afrika om er vrijwilligerswerk te gaan doen in de omgeving van Plettenberg Bay. Ik zal er werken voor de Belgische vzw Born in Africa, die in de townships rond Plettenberg Bay educatieve projecten ontwikkelt voor kinderen uit grotendeels kansarme gezinnen. Als het goed is, vind je hieronder een kaartje van het gebied waar ik naartoe reis. Plettenberg Bay ligt een eindje ten oosten van Kaapstad en Kaap de Goede Hoop, en behoort nog net tot de Westkaap (of 'Weskaap' in het Afrikaans).map Indien je meer wil weten over de vzw Born in Africa, kan je surfen naar http://www.borninafrica.org/ waar je alle infomatie vindt. Op deze blog hoop ik zo vaak mogelijk een verslagje te kunnen posten van mijn ervaringen in Plettenberg Bay, en uiteraard is het leuk als ook jullie af en toe een berichtje posten.

21:29 Gepost door Pieter in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Hey Welkom en veel succes met je blog en je vrijwilligerswerk! groetjes MM

Gepost door: Mystery_Me | 16-05-07

Deze site heb ik alvast opgeslagen, 'k kijk er naar uit om je verhalen te lezen (en foto's te zien?) !!

Gepost door: heidi | 17-05-07

Welkom & véél succes met je blog :-)

Gepost door: Patrick | 17-05-07

Een blog moet gevuld geraken natuurlijk!

Veel amusement gewenst, en leer die mannen ginder maar hoe je een weblog opstart. Ga je ook artistieke pauzes nemen van 6 tot 9? Of zal het zich beperken tot 1/60 tot 1/2000ste van een seconde op regelmatige basis?

De volgende stap in het computerproces is dat je pijltjes en bolletjes op kaartjes kan tekenen hé.

Tis daar trouwens nogal een rechte grens tussen Namibië en Botswana! Is dat een natuurlijke grens (een kanaal of een spoorweg of een autostrade) of zijn ze daar tonen dat ze met een lat overweg kunnen. yekyek. Een beetje stoute praat mag ook.

Ik beloof bij dezen plechtig dat dit niet mijn laatste berichtje is. (Misschien moet je een kleine competitie inrichten. Voor enkele pintjes zullen er veel meer mensen gemotiveerd zijn om iets te zeveren. Zo gaat dat nu eenmaal...).

Lode

ps Je weet wel bij wie je tips over het gebruik van geheugenkaartjes in fototoestellen kunt krijgen he. Trouwens, de beste backup is om foto's hier te posten.

Gepost door: Lode | 17-05-07

Tot u spreekt de grote winnaar van de reactiewedstrijd.
Laat die bak WestVleteren maar hier! In Afrika hebben ze waarschijnlijk een degout van Trappisten en andere katholiek gespuis.

Gepost door: Lode | 17-05-07

nog geen taalfout ontdekt, mijn vriend, maar ja, als je in 't zuid-afrikaans begint... amuseer je daar in plettenberg en tot zaterdag voor de grote wijntest. daar gaan we veel van ons 'peilen' verschieten denk ik. groetjes, marius

Gepost door: marius | 17-05-07

Succes Succes met uw blog....welkom in blogland..groetjes Marc

Gepost door: Cadillacman | 18-05-07

Zal je exploten op de voet volgen.
Succes

Gepost door: Nonkel Dirk | 30-05-07

Lotgenoot Hey Pieter,

Grappig bij toeval kwam ik op je webslog terecht. Ik vertrek 1 september naar Plettenberg Bay voor 4,5 maanden. Dus wij zullen waarschijnlijk een maand overlap hebben. Een goede reis! En ik zal je weblog bijhouden dan kan ik al een beetje mee genieten.

groetjes Nienke

Gepost door: Nienke van Geesbergen | 01-06-07

Oja ik ga dus ook werken via BIA voor de duidelijkheid haha

Gepost door: Nienke | 01-06-07

Succes! Hallo Pieter,

Nog eens veel succes en uiteraard leute gewenst de volgende maanden. Kzal mn best doen om nu en dan eens de berichten te checken, en ook proberen van de bak Westmalles door te mailen of faxen (en anders DHL).

Tamusement,

Thomas

Gepost door: Thomas | 02-06-07

De commentaren zijn gesloten.